Kinderen Niet Toegelaten #4 : Danny Ronaldo

Kinderen Niet Toegelaten #4 : Danny Ronaldo

KOPERGIETERY
XL
Tour dates
No shows found

Previous dates

No shows found
Hide tourdates
Uit

In 'Kinderen Niet Toegelaten' wandelen we ongecensureerd terug naar de kindertijd van een centrale gast. We staan stil bij de blauwe plekken en de kippenvelmomenten. We gaan in gesprek over kinderlijke onschuld, witte leugens, verpletterende verliefdheid, verborgen schaamte, gemiste kansen en grenzeloze idealen. Hoe kijkt het kind van toen naar de volwassene van nu?

Onze gast voor deze vierde 'Kinderen Niet Toegelaten' is Danny Ronaldo, artistiek leider van Circus Ronaldo. Het rondtrekkende circustheatergezelschap behoort tot de top van de Belgische circuswereld en trekt al jaren door prestigieuze circus- en theaterfestivals in Europa en ver daarbuiten met toonaangevende voorstellingen als ‘La Cucina dell’Arte’, ‘Fidelis Fortibus’ of ‘Circenses’.
 

In 2019 ontving hij uit handen van de toenmalige Minister van Cultuur de 'Ultima voor Circus'. De Ultimas zijn dè Vlaamse Cultuurprijzen, jaarlijks uitgereikt binnen diverse disciplines of categorieën. “De toekenning van de Ultima voor Circus aan Danny Ronaldo is, bij uitbreiding, een erkenning voor Circus Ronaldo. Een prachtige familie die rakende creaties brengt. Hiermee kiest de jury voor een circusartiest, een circuscarrière, een circusoeuvre en circusgenen.”

3

In de voorstelling wordt tekst gebruikt.
De taal begrijpen is belangrijk om te volgen.

CONCEPT & REALISATIE: Cindy Godefroi
PRESENTATIE: Dominique Collet