It's gonna be horse

It's gonna be horse

The Backyard
Tour dates
Geen voorstellingen gevonden

Voorbije speeldata

Geen voorstellingen gevonden
Hide tourdates
Uit

It’s Gonna Be Horse is een fysieke en visuele dansvoorstelling voor en door jongeren. Een voorstelling waarin alles kan en alles moet. Op de achtergrond staat zoals gewoonlijk YouTube te spelen. Het stuk is geïnspireerd op de flitsende stroom van informatie waar we tegenwoordig voortdurend aan worden blootgesteld. In de voorstelling willen we deze manier van kijken aan het publiek aanbieden door een beeldenstroom te creëren via dans en video. Daarnaast probeert de voorstelling andere manieren van kijken uit te lokken of aan te sporen.

The Backyard is een nieuw collectief dat bestaat uit een groep enthousiaste dansers. De twaalf dansers vormen een diverse groep met maar liefst 7 verschillende nationaliteiten die samen een krachtig geheel vormen. Ze creëerden een zelfvoorzienend platvorm waar ze samen rond dans en beweging kunnen werken en elkaar ondersteunen als artiesten door het delen van kennis en het aanwenden van individuele talenten in functie van de groep. 
 

DANS: Machias Bosschaerts, Pieter Desmet, Klára Esnerová, Júlia Godino Llorens, Aki Iwamoto, Hernan Mancebo Martinez, Alexa Moya Panksep, Pauline Van Nuffel, Bianca Zueneliand/or Sarah FifeMeike Stevens

REGIE & SCENOGRAFIE Samuel Baidoo

KOSTUUMS Machias Bosschaerts

PRODUCTIE Pauline Van Nuffel, Samuel Baidoo

COACHING Tuur Marinus, Koen De Preter

CO-PRODUCTIE Liers Cultuurcentrum

MET DE STEUN VAN Fameus, ccBe, Dansstudio Arlekino

MET DANK AAN An-Sofie Gysemans & Kraakcollectief