LEES VOOR JE THEATERBEZOEK

KOPERGIETERY houdt rekening met alle richtlijnen vanuit de overheid zodat ieder onbezorgd naar onze theaterzaal kan.
Wanneer de richtlijnen wijzigen, volgt KOPERGIETERY telkens de nieuwste aanbevelingen.

Wat betekent dit op dit moment voor een theaterbezoek aan KOPERGIETERY of KG RABOT?

 • We houden een VEILIGE AFSTAND in en uit de zaal. We helpen je hiervoor ter plekke!  
   
 • We vragen iedereen vanaf 12 jaar MONDMASKERS te dragen bij aankomst en bij het betreden van onze gebouwen. Neem je eigen mondmasker mee. Check ook even de infosite van Gent m.b.t. mondmaskerplicht in het centrum van de stad. Mondmaskerplicht geldt tevens voor buitenactiviteiten.
   
 • Je zal de mogelijkheid krijgen om voor het plaatsnemen in de zaal, naar het toilet te gaan (men raadt echter aan zoveel mogelijk thuis het toilet te bezoeken!). KOPERGIETERY ontsmet regelmatig.
   
 • PLAATSING IN DE ZAAL. We begeleiden je naar de zitplaatsen. Na de voorstelling vragen we je rustig te blijven zitten en de aanwijzingen van onze medewerkers te volgen.
   
 • BESTEL JE TICKETS PER BUBBEL. KOPERGIETERY beschouwt een reservatie als één bubbel. Bestel je tickets voor 3 personen, dan zit je met deze 3 mensen samen in de zaal.  
  Momenteel geldt de regel: max. vier personen mogen één bubbel vormen (kinderen tot en met 12 jaar worden hoef je hierbij niet mee te rekenen!). Meer dan 4 personen mag, voor zover deze tot hetzelfde huishouden behoren.
   
 • We volgen de richtlijn dat wie tot 7 dagen voorafgaand aan de voorstelling symptomen vertoont (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen), thuisblijft.
 • Indien KOPERGIETERY een voorstelling annuleert omwille van COVID-19, geven we graag een waardebon voor hetzelfde reservatiebedrag in ruil of betalen we op uw verzoek het geld terug.  
   
 • Schoolbezoeken en Theaterateliers hebben een eigen draaiboek. Betrokkenen worden hiervan op de hoogte gebracht via onze scholen- en atelierwerking.

Reageer voor 5 juli

Eva Bal (1938 - 2021)

“Met veel verdriet delen we u het o

ATELIERS 14+

Schrijf je snel in!

ZOMERATELIERS

Schrijf je snel in!

Lees meer...

KOPERGIETERY & De Armste Week

Als

SCHRIJF JE VOOR 16.09 IN!

HOE DOE IK DAT?

Theaterkamp in Rabot