LEES VOOR JE THEATERBEZOEK

KOPERGIETERY gaat voor een coronaproof seizoen!

We pasten en passen onze voorzieningen aan waar nodig en houden rekening met alle richtlijnen vanuit de overheid zodat ieder onbezorgd opnieuw naar onze theaterzaal kan.

Wanneer de richtlijnen wijzigen, volgt KOPERGIETERY telkens de nieuwste aanbevelingen.

Wat betekent dit op dit moment voor een theaterbezoek aan KOPERGIETERY of KG RABOT?

 • We houden een VEILIGE AFSTAND in en uit de zaal. We helpen je hiervoor ter plekke!  
   
 • We vragen iedereen vanaf 12 jaar MONDMASKERS te dragen bij aankomst en bij het betreden van onze gebouwen. Neem je eigen mondmasker mee. Check ook even de infosite van Gent m.b.t. mondmaskerplicht in het centrum van de stad.
   
 • Je zal de mogelijkheid krijgen om voor het plaatsnemen in de zaal, naar het toilet te gaan (men raadt echter aan zoveel mogelijk thuis het toilet te bezoeken!). KOPERGIETERY ontsmet regelmatig.
   
 • PLAATSING IN DE ZAAL. We begeleiden je naar de zitplaatsen. Na de voorstelling vragen we je rustig te blijven zitten en de aanwijzingen van onze medewerkers te volgen.
   
 • KOPERGIETERY werkt met ‘BUBBELRESERVATIES’. Enkel op deze manier kunnen we op een veilige manier een maximaal aantal mensen laten genieten van een voorstelling. In de zaal wordt afstand bewaard tussen de bubbels. Hoe dit in zijn werk gaat en hoe je online reserveert, vind je HIER.
   
 • We volgen de richtlijn dat wie tot 7 dagen voorafgaand aan de voorstelling symptomen vertoont (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen), thuisblijft.
   
 • Indien KOPERGIETERY een voorstelling annuleert omwille van COVID-19, geven we graag een waardebon voor hetzelfde reservatiebedrag in ruil of betalen we op uw verzoek het geld terug.  
   
 • Schoolbezoeken en Theaterateliers hebben een eigen draaiboek. Betrokkenen worden hiervan op de hoogte gebracht via onze scholen- en atelierwerking.

Ontdek Japan in 1 2 3

za 03 & zo 04.10

Als fijne uitsmijter bij onze Japanse coproduct

SCHRIJF JE VOOR 16.09 IN!

HOE DOE IK DAT?

Theaterkamp in Rabot

(c) Michiel Devijver

VACATURE

Diversiteitswerf Gent

NIEUWE ZAKELIJKE LEIDING

Welkom Liesbeth Vlerick!

5 VOOR 12 :: KOPERGIETERISOLATIE post 3

Volg alles via facebook!

PODIUM AAN HUIS

Haal een voorstelling in huis!

5 VOOR 12 :: KOPERGIETERISOLATIE post 2

Volg alles op facebook!