ZOETE ZONDAG * Farnoosh

ZOETE ZONDAG * Farnoosh

Handelsbeurs & KOPERGIETERY
ALL
Calendrier de tournée
Aucune émission trouvée

Dates passées

Aucune émission trouvée
Hide tourdates
Uit

Op deze Zoete Zondag krijg je een verrassende inkijk in het leven, werk en ziel van de Iraanse dafspeler Farnoosh Khodadadeh. Aan de hand van de muziek, songs en verhalen die haar leven vorm geven leer je haar kennen als nooit tevoren. 

Muzikante in hart en nieren met een stem die doet dromen. Toegewijd verpleegkundige op intensieve zorgen. Gepassioneerd bergbeklimster, vogelkijker en natuurliefhebber. Een intense Iraanse ziel die de liefde volgde naar België en Gent tot haar nieuwe thuis maakte. 

Dat alles en nog zoveel meer is Farnoosh Khodadadeh. Een uitzonderlijke vrouw, die op deze Zoete Zondag haar al even bijzondere levensverhaal muzikaal komt vertellen.

  • Van de gruwel van de oorlog die ze als kind meemaakte tot de helende kracht van liefde en muziek. 
  • Van de scherven van bombardementen naar de standvastige rust van de hoge bergen. 
  • Van de stem van haar moeder naar de platenkast van haar vader. Farnoosh neemt je mee in haar wereld en vertelt, zingt en speelt over liefde en geweld, verdriet en hoop, afscheid en thuiskomst, en over ritmes en melodieën als medicijn.

Op het podium wordt Farnoosh deze Zoete Zondag vergezeld en ondersteund door haar vrienden en muzikale kompanen Lieselot De Wilde, Berlinde Deman en Shahab Azinmehr. Samen maken ze een hartverwarmende muzikale reis.

Farnoosh Khodadadeh (zang, daf), Lieselot De Wilde (zang, banjo, percussie), Berlinde Deman (zang, tuba, serpent), Shahab Azinmehr (zang, tar, setar, Tanbour)

---
TICKETPRIJZEN: 13/8 euro
Voor dit evenement kan je geen Koperen loper inzetten.