sea of love

sea of love

XL
Tour dates
No shows found

Previous dates

No shows found
Hide tourdates
Uit

Beste publiek,

Sea of Love start vanuit het oorspronkelijk verhaal van De Kleine Zeemeermin (H.C. Andersen), dat in tegenstelling tot de Disney-versie niet happy eindigt. Dit had een wervend tekstje moeten zijn, dat u overtuigde naar de voorstelling te komen kijken; Enjoy! Just do it! Think different!

Helaas, wij ontdekten in het verhaal een link naar onze hyper-geïndividualiseerde consumptiesamenleving; Harder! Better! Faster! Stronger! Wie het wil, krijgt het! Toch lukt het velen onder ons maar moeilijk om het hoofd boven water te houden. Het is erg vermoeiend om een persoon te zijn, net als het heel vermoeiend is om almaar rechtop te staan en op twee benen te lopen.

Onze excuses, het is heel moeilijk om daar wervend over te zijn. Maar dat is niet erg!

Groetjes, STAP en frieda

 

"In sea of love ziet het podium eruit als een zee van touwen en zeilen. Het stuk is gebaseerd op het sprookje De kleine zeemeermin. De spelers – onder wie Eva Binon en Nikè Moens van de artistieke vzw frieda – maken een tocht langs plekken en emoties uit het verhaal, en iedereen beantwoordt de vraag: ‘Naar welke liefde verlang je?’"
- fragment uit het Knack-interview met actrice Hazina Kenis

3

In de voorstelling wordt tekst gebruikt.
De taal begrijpen is belangrijk om te volgen.

EEN PRODUCTIE VAN Theater Stap & frieda

VAN EN MET: Eva Binon, Guy Dirken, Daan Hutten, Hazina Kenis, Tanne Lemmens, Els Laenen, Nikè Moens, Jan Palinckx, Jelle Palmaerts, Bram Vaneeckhoute, Patrick Vervueren
KOSTUUMONTWERP: Nikè Moens
DECORONTWERP: Jan Palinckx, Huis MORTIER
LICHTONTWERP: 
Luc Schaltin
TECHNIEK/ATELIERWERK: Erick Clauwens, Bert De Mulder