3

In de voorstelling wordt behoorlijk tot veel tekst gebruikt.
De taal begrijpen is belangrijk om te volgen.

Theater Antigone

Een voorstelling over de stuntelige relatie tussen een vader en een dochter die op tragikomische wijze toenadering zoeken.

Theater Malpertuis

Een klassieker van volwassen formaat. Theater Malpertuis bewerkt het ‘kinder’boek van Antoine de Saint-Exupéry tot een universele vertelling doortrokken van weemoed en levenswijsheid.

MartHa!tentatief & Be Human

Intense en aangrijpende monoloog van Jaouad Alloul over hoe hij zich verscheurd voelde als jonge moslim.

Madam Fortuna/ Hussein Al-Khalidi

Ik ben 1m83 groot, ik weeg 80 kilo, ik heb grote handen, dikke lippen,bruine ogen, grote oren en een stevige neus. Zoals u ziet: fysiek alles tiptop in orde!

BRONKS

Randi De Vlieghe en vijf spelers/dansers schoppen ons een geweten. Voor de mensheid. Voor de volgende generaties. The happy few. Are they fake news or are they the new fakes?

hetpaleis & De NWE Tijd

In een wonderlijke en wonderschone wereld vieren broer en zus het leven én de dood. ‘Intens en innemend’, aldus Theaterkrant.

Dries Gijsels

**** Heerlijk metatoneel dat je hoofd doet knetteren. DE STANDAARD, F. Tielens

BRONKS

Om controle te krijgen over kop en lijf, dalen Joost Vandecasteele en Joris van den Brande af naar de diepste kronkels van hun hoofd. Hoe harder hun hersenen kraken, hoe meer ze hun lichaam in de strijd gooien.

Laura Vroom & Mira Bryssinck

Stel dat je licht en klein bent

KOPERGIETERY & KGbe

Jozefien Mombaerts brengt een monoloog over een jonge vrouw die ongelooflijk graag wil kunnen leven en tegelijk continu in dialoog is met de gedachte aan de zelfgekozen dood.