Creaties

KOPERGIETERY

Prachtig geïllustreerde tekenfilm van de Tsjechische animator Zdeněk Miler, bedenker van o.a. ‘Het Molletje’.

Jean-Christophe Roger, Julien Chheng

Prachtige animatiefilm waarin de onwaarschijnlijke vriendschap tussen brombeer Ernest en het dappere muisje Célestine centraal staat.

Het Scheldeoffensief & KOPERGIETERY

In het muzikale ‘COLORS’ gaan de spelers – volwassenen, jongeren, mensen met of zonder beperking - op zoek naar wat kleur met ons doet. Hoe anders ze onderling ook lijken, elk van hen geeft kleur aan onze wereld.

KOPERGIETERY

Nieuwe voorstelling van Mats Vandroogenbroeck & Jonas Baeke, makers van ‘Bambiraptor’. Ze onderzoeken het moment waar beeld en taal tekort schieten om een veel te groot gevoel te beschrijven: een gebroken hart.

KOPERGIETERY

We keren ongecensureerd terug naar de kindertijd van een centrale gast in een bijzondere, geanimeerde avond. Deze keer gaan we in gesprek met schrijver, performer en spoken word-artiest Hind Eljadid!

KOPERGIETERY

In deze nieuwe voorstelling onderzoekt Jade Derudder haar familiegeschiedenis. Stamt ze echt af van Vikingen zoals opa zo prachtig vertelde? Wat leeft er in je verder van verre, zelfs onbekende, familie? Welke stukjes opa vind jij in jezelf terug?

KOPERGIETERY

In 'Wild Weekend' ronden alle kinderen & jongeren uit onze wekelijkse theaterateliers af met een toonmoment.

KOPERGIETERY

Muzikanten Osama Abdulrasol & Hilde De Clercq serveren ons een muzikale reis van het Midden-Oosten naar België: van slaapliedjes, kinderversjes, over meezingers tot feest- en dansmuziek. Ze stoppen onderweg in elk land dat ze op hun reis tegenkomen.

Handelsbeurs & KOPERGIETERY

Op een ZOETE ZONDAG zet KOPERGIETERY afwisselend met HA Concerts op verrassende wijze een muzikale artiest op het podium.