Een leuk avondje uit

Een leuk avondje uit

Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel, hetpaleis
8+
Tour dates
No shows found

Previous dates

No shows found
Hide tourdates
Uit

Er gaat een hoop goed, maar het leven zit helaas ook vol hindernissen.
Er valt wel eens iets om. En niet altijd op het goede moment. Er zijn huisdieren die ziek zijn. Er is nieuws dat je bang maakt. En dan zijn er ook nog broeken die niet goed zitten.

In deze ‘musical’ krijgen pech, verdriet, angst, schaamte, jaloezie en eenzaamheid allemaal hun eigen spetterende shownummer. De spelers dansen en zingen alsof hun leven er vanaf hangt. Maar helaas kan niet iedereen mee doen.

'Een leuk avondje uit' is de nieuwste familievoorstelling van dezelfde makers van ‘Het eind van het begin van het einde’, de bejubelde theatervoorstelling die NTGent en KOPERGIETERY vorig seizoen copresenteerden. 

---
Deze voorstelling is een copresentatie van KOPERGIETERY en NTGent. 
TICKETS & PRIJZEN via NTGent

 

3

In de voorstelling wordt tekst gebruikt.
De taal begrijpen is belangrijk om te volgen.

EEN PRODUCTIE VAN Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel, hetpaleis

REGIE: Jetse Batelaan
SPEL: Mourad Baaiz, Goele Derick, Marjan De Schutter, Wijnand Gomes, Chris van der Lee, Tristan van der Lingen, Ramon Mahieu, Rosanne Waalewijn, Mylene Waalewijn, Willemijn Zevenhuijzen
DRAMATURGIE: Koen Haagdorens
MUZIEK: Keimpe de Jong, Ton van der Meer

CHOREOGRAFIE: Christian Celini
DECOR EN LICHTONTWERP: Theun Mosk
KOSTUUMS: Liesbet Swings
REGIE-ASSISTENTIE: Tim Verbeek
MET DE STEUN VAN: Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid via Casa Kafka

Jetse Batelaan is theatermaker en sinds 2013 artistiek leider van het Nederlandse topgezelschap Theater Artemis. Met titels als ‘Pas als zaagsel krijgt een boom applaus’, ‘Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt’ of ‘Een cowboy met zijn handen hoog juicht waarschijnlijk niet’ bouwde hij gestaag aan een opzienbarend oeuvre van absurd-komische voorstellingen met een filosofische inslag. Enkele van zijn bejubelde en geprezen voorstellingen waren ook te zien in de Kopergietery, zoals ‘De man die alles weet’, ‘De onzichtbare man’ en ‘Het dier, het dier en het beestje’. Vorig seizoen copresenteerden we samen met NTGent ‘Het einde van het begin van het einde’.